Elaziz Belediyespor Teknik Sorumlusu Alaattin Tutaş, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, müsabakayı yöneten Bingöl Bölgesi Hakemi Yusuf Aydın’a büyük tepki gösterdi.

“HAKEM BIRAKMADI Kİ İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ELDE EDELİM”

Tutaş, “Hakem zaten Bingöl Bölgesinden açıklandığı zamanbizim U-21’deki o zaman ki hocamız Ender hoca o tedirgin olmuştu. Yani maçta bize ne yaparlar diye. Çünkü baktığın zaman o zaman ki futbolcularımızdan 9-10 kişi 10’ar maç ceza aldılar. Buda Bingöl’ün en iyi hakemiymiş. Bingöl Bölgesi, Cizre’ye de yakın bir arkadaşımız, maçta da istediğini yaptı zaten. Ben şimdi onda da suç bulmuyorum. Bizim takım futbol oynayamadı, mücadele edemedik ama hakemde bırakmadı ki bunlardan istediğimiz sonuçları elde edelim, istediğimiz pozisyonları elde edelim” ifadelerini kullandı.

“PLAY-OFF’A KALACAĞIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Tutaş, “Adam art niyetli en ufak bir şeyde bizimkilere kart en ufak bir şeyde kart. Nasıl olacak bunlar peki? Federasyon Cizrespor’u mu çıkarmak istiyor? Biz yine Play-Off’a çıkacağız. Her şey bizim elimizde. Federasyon değil, federasyon başkanı da gelse biz çıkacağız Play-Off’a kimse kusura bakmasın. Cizrespor’lu futbolcuların hocam kartı var, hocam kartı var dedikten sonra kart göstermesi biraz manidar. Ama ben Allah’a havale ediyorum hakemi. Ben hakem hakkında hiç konuşmamıştım, inşallah bunlar onların da başına gelir bir gün. Her şey bizim elimizde, biz onları aldığımız taktirde zaten Play-Off’dayız. Cizre kendi kendisini kandırmasın bunlar bir devlet, millet, vatan millet Sakarya edebiyatı yapıyorlar bizim sahamızda bizi tahrik etmeye çalışıyorlar. Yedek kulübesinde de dahil ama maalesef biz o tahriklere kapıldık. Onun için bundan sonraki 2 maçımızda da gerekli puanımızı alıp Play-Off’a kalacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.