Deplasmanda Birevim Elazığspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettiren Tuzlaspor’da da maç sonunda hakeme isyan vardı.

TOYSAL: BURAYA LİDER OLARAK GELDİK, AYNI ŞEKİLDE GERİ DÖNÜYORUZ

Teknik sorumlu Bayram Toysal, “Sezonun özellikle ilk bölümü, 1 ve 5 haftalık süreci her takımlar için zor. Belirli bir yüklemelerden, kamp sürecinden çıkıyoruz. Dolayısıyla sahada gerginlikler oluşabiliyor. Özellikle maçın ilk yarısında bana göre nizami bir gol ama daha sonra bakacağız belki fool vardır ama net göremedik açıkçası. İkinci yarıda yaklaşık bir 15 dakika Elazığspor’un baskılı olduğu bir süre vardı. golü bulsalar belki biz çıkartamayabilirdik. Akabinde çok güzel bir gol attık. 3 puan aldık ve evimize dönüyoruz. 32 maçta gol yememizde bizim için çok büyük avantaj. Buraya lider olarak geldik, aynı şekilde geri dönüyoruz. Bundan sonraki süreç, maçlarımız daha çok zorlaşacak. Çünkü Tuzlaspor hedefe giden, hedefe oynayan bir takım. Dolayısıyla tüm takımların bize karşı ekstra önlem alacağını düşünüyorum. Bizde kendimizi buna göre ayarlayıp kendimizi ona göre hazırlayıp bundan sonraki süreci iyi değerlendirmeyi istiyoruz. Biz bu sene, geçen sene başarılamayan Play Off’ta elenmiş, bir takımın başına geldik. Dolayısıyla bütün çalışmaları bütün transferleri bu yönde yaptık. Şu an hedefimiz tabi bir üst lige çıkmak. Bu süreç bizim açımızdan devam ederse kendi periyotlamamızda birkaç haftaya daha ihtiyacı var. İnşallah bir aksiliğe uğramayız” dedi.

GÖNÜLAÇAR: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Galatasaray’ın eski futbolcusu Mehmet Gönülaçar ise çocukluğunun Sivrice’de geçtiğini ve Elazığspor’un düştüğü duruma üzüldüğünü belirterek, “Geçen sene de aynı başlangıcı yaptık ama bu senede biraz daha ciddiye aldık işi geçen sene alternatifsiz bir kadroydu bu sene her oyuncunun bir alternatifi var. İyi bir kadro kurdu. En büyük favoride biziz. Elazığspor’un içinde bulunduğu bu duruma çok üzülüyoruz. Ben Batmanlıyım. Çocukluğumuz Sivrice’de geçti. Biran önce Elâzığ dinamiklerinin Elazığspor’a el atmalarını deliyorum. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Geçen sene talihsizliklerden dolayı Play Off’ta Manisa’ya elendik ama bu sene direk amaç direk çıkmak. İnşallah ta bu hedefe varacağız” ifadelerine yer verdi.