TY Elazığspor: 2-1 Niğde Belediyespor

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren TETİŞ yapı Elazığspor, 3. hazırlık maçında karşılaştığı Niğde Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

TY Elazığspor: 2-1 Niğde Belediyespor

Erzurum Palandöken'de yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Elazığspor'da, kamptaki 3. Hazırlık maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Saat 16.45'de Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan karşılaşma Tetiş Yapı Elazığspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererken, Bordo-Beyazlı ekibimize galibiyeti getiren goller Ahmet Aras ve Moussa Bagayoko'dan geldi.

Niğde Belediyespor karşısına;

Zülküf Özer, Adem Alkaşi, Mehmet Yiğit, Ali Fırat Okur, Emre Öztürk, Moussa Bagayoko, Kadir Taşoğlu, Eren Çinkılınç, Andreas Tatos, Muhammet Atalay ve Ahmet Aras tertibiyle çıkan Tetiş Yapı Elazığspor'da ilerleyen dakikalarda Sadık Balarabe-Muhammet Atalay, Mesut Saray-Andreas Tatos, Caner Bulut-Adem Alkaşi, Alperen Doğan-Ahmet Aras, Salih Polatdemir-Eren Çinkılınç, Ali Karataş-Zülküf Özer, Onur Alsu-Emre Öztürk ve İdrissa Diarra-Moussa Bagoyoko değişiklikleri yapıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Niğde Belediyespor, 26.Dakikada Gökcan Gelmen'in attığı golle Tetiş Yapı Elazığspor karşısında 1-0 üstün duruma geçti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da belirledi.

2. Yarıda toparlanarak oyunun kontrolünü eline alan Tetiş Yapı Elazığspor, 49. Dakikada Ahmet Aras, 61. Dakikada ise Moussa Bagoyoko'nun attığı gollerle rakibi karşısında 2-1 üstün duruma geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Tetiş Yapı Elazığspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Erzurum kampındaki ilk galibiyetini alan Tetiş Yapı Elazığspor, son hazırlık maçını ise 30 Temmuz Pazartesi günü Anadolu Selçukluspor ile oynayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

TEBRİKLER GAKKOLAR CANI GÖNÜLDEN PARANIZ ÖDENİR HAKKINIZ ASLA BU ZOR ŞARTLAR HİÇBİRİNİZ GEMİYİ TERK ETMEDİNİZ.HELAL OLSUN SİZLERE SAGOLUN VAROLUN.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137