TY Elazığspor – İstanbulspor Karşılaşmasının Ardından

TY Elazığspor – İstanbulspor karşılaşmasının ardından Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ve İstanbulspor Teknik Direktörü Orhan Çıkrıkçı açıklamada bulundu.

TY Elazığspor – İstanbulspor Karşılaşmasının Ardından

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında oynanan TY Elazığsporİstanbulspor karşılaşmasının ardından Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ve İstanbulspor Teknik Direktörü Orhan Çıkrıkçı değerlendirmede bulundu.

KAYNAK: MAÇA ÇIKIYORUZ KİMSEMİZ YOK

Oyuncularının çok iyi bir reaksiyon verdiğini söyleyen TY Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Maçın 85 dakikasına hakim olan, taraftarıyla bütünleşen, coşkuyu yaşatan oyuncularıma buradan teşekkür ediyorum. Geçen hafta berabere kalıyoruz kimsemiz yok, bu hafta maça çıkıyoruz kimsemiz yok. Sağolsun sayın valimiz bize destek oldu bu hafta. Çok önemli destekler verdi. İnşallah bundan sonra destek olurlar. Hakikaten oyuncularım bu kulübü yaşatmaya çalışıyor. Hep zor süreçler geçirdik sezon başından beri. Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapıyor. Yapmaya da devam edecekler hem kendileri, hem de kulübü için. Buradan sesimizi duyurabildiğimiz kadar duyurmaya çalışıyoruz” dedi.

ÇIKRIKÇI: İLK YARI DAHA İYİYDİK

Ağır bir zeminde oynadıklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Direktörü Orhan Çıkırıkçı, “İki takımı da tebrik etmek lazım. Onlar da galip gelebilirdi, bizde galip gelebilirdik. Beraberlik, iki takıma da 1’er puan hayırlısı. Haftaya bakacağız. İlk yarı daha iyiydik. İkinci yarı oyuncularımızın konsantresi kaybolunca böyle oluyor. Elazığspor beklediğimiz gibi çıktı. Bundan sonra da başarılar dileriz. Pozisyonları tartışsak da bir şey değişmiyor. Hakem böyle gördü diyelim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137