TY Elazığspor Kulübünden Açıklama!

Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ve 2.Başkan Karahan Çelik’in cuma günü basın toplantısında yaptıkları açıklamaların, belli kesimlerce amacı dışında kullanıldığına dair, bordo-beyazlı kulüpten bir açıklama daha yapıldı. Yapılan açıklamada; “Sayın Valimizin zan altında bırakılmaya çalışıldığını üzüntüyle takip etmekteyiz” ifadelerine yer verildi.

TY Elazığspor Kulübünden Açıklama!

Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ve 2.Başkan Karahan Çelik’in Cuma günü basın toplantısında yaptıkları açıklamaların, belli kesimlerce amacı dışında kullanıldığına dair, bordo-beyazlı kulüpten bir açıklama daha yapıldı.

Yapılan açıklamada; “Sayın Valimizin zan altında bırakılmaya çalışıldığını üzüntüyle takip etmekteyiz” ifadelerine yer verildi.

"Sayın Valimizin zan altında bırakılmaya çalışıldığını üzüntüyle takip etmekteyiz"

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübünden yapılan açıklama şöyle: "09.03.2018 Cuma günü Kulüp Başkanımız Sayın Sedat Karataş ve 2. Başkanımız Sayın Karahan Çelik’in yapmış olduğu basın toplantısında yapılan açıklamaların Elazığ Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım ile ilgili kısımlarının belli kesimlerce amacı dışında kullanıldığını ve Sayın Valimizin zan altında bırakılmaya çalışıldığını üzüntüyle takip etmekteyiz. Halbuki Kulüp Başkanımız ve 2. Başkanımızın ifade etmeye çalıştığı konu şehrimizin en büyük marka değeri olan Elazığspor paydasında herkesin buluşabilmesi ve Süper Lig hedefi olan takımımızın bu yolda yalnız bırakılmaması gereğidir.

"Valimiz, Elazığspor için elinden geleni yapacağını ifade etmiş ve bu hassasiyetini tekrarlamıştır"

Elazığspor hassasiyetini tüm halkımız ve kamuoyu takdir etmekteyken hemen her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve şahsında her türlü çabayı sarf eden Sayın Valimiz bu açıklamaların hedefi değil, tam aksine tüm kesimlerin destek vermesi halinde bu yolda “öncü” olacağı tarafımızca işaret edilmektedir. Sayın Valimiz bugün yapılan, Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’ın ve Milletvekilimiz Sayın Ömer Serdar’ın da bulunduğu görüşmede dahi Elazığspor için elinden geleni yapacağını ifade etmiş ve bu hassasiyetini tekrarlamıştır. Her zaman Şehrimizde birlik beraberlik vurgusu yapan ve şehrimizin en önemli markası Elazığspor’un desteklenmesi yönünde hareket eden Sayın Valimize yaptığı ve yapacağı her katkı için teşekkürü borç biliriz.

Söz konusu açıklamaların amacı dışına taşımadan vurgulanmak istenilen konulara hassasiyetle yaklaşılmasını tüm kamuoyundan ve büyük Elazığspor taraftarlarımızdan istirham ediyoruz. Elazığsporumuzu hak ettiği hedeflere ulaştırabilmek için tekraren herkes tarafından sahiplenmesini ve desteklenmesini rica ediyoruz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

AYRICA BU AKP İKTİDARINI VE VEKİLLERİ ELEŞTİRENLER YARIN SEÇİM OLSA YİNE OY VERECEKLER ANCAK LAFTA İCRAATA GELDİMİ HİÇBİRŞEY YOK

mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

ŞU AN ÇALIŞAN VALİMİZİDE HARCAYIN SİZDE RAHAT EDİN BİZDE ADAM ÇALIŞIYOR.İYİKİ VARSINIZ SAYIN VALİM.SAYGILARIMLA

ihsan
ihsan - 6 yıl Önce

Sayın valimizin sonuna kadar arkasındayız AKP vekilleri değiştirsin

Kazım Kır
Kazım Kır - 6 yıl Önce

O zaman ne diyorsanız evelemeden gevelemeden söyleyin kimse zan altında kalmasın.Maç öncesi yapılan açıklama Elazığsporun maçı kaybetmesine neden oldu.Zamanlama doğrumuydu.Neyse biraz daha gayretle play off da kaçacak ha gayret

Bedri
Bedri - 6 yıl Önce

Hadi yine iyisiniz artık Prim derdiniz kalmayacak, kalan maçlar gazozuna oynanacak

Selim Haroğlu
Selim Haroğlu - 6 yıl Önce

Zaten açıklamanın maçtan bir gün önce yapılması bile başlı başına bir hataydı.AKSA şirketi hariç kalan kısmıda karanlıktı.Projeye engel olunuyormuş, kim oluyor?

Murat sezgili
Murat sezgili - 6 yıl Önce

Yav ben sizin kadar yanar döner görmedim. Ya büyük yalancı ve iftiracısınız yada iki ileri bir gericisiniz. Şahsınız beni ilgilendirmez ama iki ihtimalde de kulübe zararsınız.Elazığ sizinle rezil rüsva oluyor. Halkta sizin oyunlarınızı maalesef yiyor

Abdullah Kuru
Abdullah Kuru - 6 yıl Önce

Önce bir şeffaf olun hesaplarınız açık olsun, her şey gizli kapaklı herşey muamma, mesela eski yönetimin ne kadar alacağı var? ne vermişde ne istiyor?haksız yere istediği paralara karşı ne yaptınız?Gözmü yumuyorsunuz?Hesaplar açık değil, bu şartlar altında kim nasıl yardım etsin, önce açık olun, hesap verin sonra hesap sorun?

SIRADAKİ HABER

banner137