Spor Toto 1. Lig’in 13. Haftası’nda Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor’da, bu maçın gidiş – dönüş programı netlik kazandı. 

Bordo-Beyazlı kulüpten edinilen bilgilere göre temsilcimiz Cuma günü saat 17.45’de özel bir havayolu şirketine ait uçakla Ankara’ya geçecek ve konaklayacağı Otel’e yerleşecek.

Osmanlıspor maçının son iki çalışmasını Başkent’te gerçekleştirecek olan Elazığspor, 26 Kasım Pazartesi günü oynanacak olan maçın ardından 23:50 Ankara-Elazığ uçağı ile ilimize dönecek.

Öte yandan Elazığspor’un Osmanlıspor maçı konaklama giderlerinin CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri ile karşılandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Elazığspor Kulübünden yayınlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi.

"Spor Toto 1.ligin 13.haftasında deplasmanda oynayacağımız Osmanlıspor müsabakası konaklama giderleri Milletvekilimiz Gürsel Erol’un girişimleri sonucu Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından karşılanacaktır.

İlgi ve alakalarından dolayı Çankaya Belediye Başkanı Sayın Alper Taşdelen ve her daim kulübümüze destek olan Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol’a teşekkür ederiz.