Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, geçtiğimiz sezon amatör futbol branşlarında Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren takımları değerlendirmesinin ardından, ödüllendirmeye de karar verdi.

Bu çerçevede U-15 Türkiye Şampiyonu olan Elazığ Yolspor takımı da yapılan değerlendirme sonucunda en başarılı beş takımdan biri olarak ödüllendirildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 9 Bin TL tutarındaki ödül çeki, Amatör Spor Evinde düzenlenen törenle Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Gür tarafından Yolspor’a verildi.

Yapılan törene Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, TFF İl Temsilcisi Turgut Kılınç, Genel Başkan Vekili Osman Akarsu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özden Özen, Genel Başkan Danışmanı Öner Tüten, Yol Spor Yöneticileri Abdullah Kandemir, Fatih Yalçınkaya, Ahmet Polat, Teknik Sorumlu Bahaddin Ergüven ile Futbolcular katıldı.

“BÜYÜK BİR MUTLULUK KAYNAĞI”

Ödül töreninde konuşan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, Yolspor U 15 takımının Türkiye Şampiyonu olmasının ilimiz adına büyük bir mutluluk kaynağı oluşturduğunu aktararak, Genç sporcuların elde ettiği başarının özellikle bu kategorilerdeki takımlarımız adına önümüzdeki yıllarda örnek olacağını ifade etti.

Elde edilen bu başarının Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yapılan değerlendirmenin ardından en başarılı 5 takım arasında Yolspor’un da yer almasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu sözlerine ekleyen Gür, daha sonra 9 Bin TL’lik çeki Yolsporlu genç oyunculara takdim etti.