Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Atatürk Stadyumu tamamlanıncaya kadar hem Elazığspor hem de Elazığ Belediyespor’un maçlarına ev sahipliği yapacak olan Butik Stadyum inşaatını gezerek bazı temaslarda bulundu.

Doğukent Mahallesi’nde yapımı devam eden Stadyum inşaatını gezen Vali Kaldırım’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

Sezonun 2. Yarısına yetiştirilmesi planlanan Butik Stadyum için geçtiğimiz hafta numune çim gelirken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde çimin beğenildiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre sulama sistemi için verilen siparişin kargoda olduğu ve muhtemelen önümüzdeki günlerde pompaların ilimize geleceği bildirilirken, sulama sisteminin monte edilmesinin ardından çimlerin Elazığ’a gönderileceği kaydedildi.

Samsun’dan getirilecek olan çimlerin, önümüzdeki hafta serim işlemlerinin başlaması beklenirken, rulo halinde serilecek olan çimlerin daha sonra dinlendirilmeye alınacağı ifade edildi.

Öte yandan, tribün inşaatı da hızlı bir şekilde devam ederken, rakip takım taraftarları içinse portatif tribün inşa edileceği öğrenildi.