Elazığspor’da sözleşmesini feshetme hakkını elinde bulunduran ancak buna rağmen iyi niyet göstererek alacaklarının ödenmesini bekleyen Andreas Tatos, Vali Çetin Oktay Kaldırım ile makamında bir araya geldi.

Dün telefonla görüştüğü Vali Kaldırım ile bu kez de yüz yüze görüşen yıldız futbolcunun, gerçekleştirilen toplantıda gerek yaşadığı özel sorunları gerekse de takımın içerisinde bulunduğu kötü koşulları paylaşarak destek istediği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın Tatos’tan sözleşmesini feshetmemesini istediği ve Tatos’a görüşme halinde olduğu iş adamlarından haber beklediğini ilettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Vali Kaldırım’dan Cuma günü için 15-20 Bin Euro civarında ödeme sözü alan Tatos’un bu gelişme üzerine Elazığspor Tesisleri’ne dönerek beklemeye geçtiği öğrenildi.

Takımla birlikte çalışmalarına devam eden Tatos’un söz verilen ödemenin Cuma günü de yapılmaması durumunda İstanbulspor Maçı’na çıkmayarak Elazığ’dan ayrılacağı haber merkezimize gelen bilgiler arasında.