Göreve geldiği günden itibaren Elazığ'ın sorunları için yoğun çaba sarf eden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor’da Andreas Tatos sorununu çözdü.

Alacakları nedeniyle FIFA’ya başvuran ve serbest kalma hakkını elde eden ancak Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleriyle sözleşmesini fesih etmeyerek belli bir süre bekleyen Yunan futbolcu Andreas Tatos’a Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleriyle 20 Bin Euro ödeme yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Vali Çetin Oktay Kaldırım ile önce telefonda bir gün sonra ise yüz yüze görüşen Tatos’a Vali Kaldırım’ın ikna çabaları sonuç verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Kaldırım; "Andreas Tatooos.... Gakgolar, Sorunlarını çözdüm ve... Söz aldım Size güzel haberleri var, inşallah assist ve golleriyle sizleri coşturacak..." dedi.

Serbest kalma hakkı elinde olan sözleşmesini fesih etmek için bekleyen hatta Spor Toto 1.Lig takımlarından Giresunspor’un ciddi bir şekilde radarında olan Yunan futbolcuya akşam saatlerinde ödemesi yapıldı.

Bu gelişmenin ardından Vali Kaldırım’ın ikna etmesiyle hafta başından itibaren antrenmanlarını aksatmayan Tatos’un merakla beklenen İstanbulspor maçına çıkma durumu da olumlu bir şekilde sonuçlanmış oldu.

Medya grubumuz adına Tatos sorununa ve Elazığspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı sürece kayıtsız kalmayan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.