Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor kulübünü ziyaret ettiler.

Pazar günü gerçekleşen ziyarette kulüp başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Levent Eriş ve futbolcularla bir araya gelen Vali Yırık ve belediye başkanı Şerifoğulları, kulübün mali yapısıyla ilgili Başkan Öztürk’ten bilgiler aldılar.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ziyarete ilişkin şu ifadelere yer verildi;

“Elazığ Valisi Sayın Erkaya Yırık ve Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları, kulüp tesislerimizi ziyaret ederek Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İlimiz Valisi Sayın Erkaya Yırık ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları yeni sezon öncesi takımımıza başarı dileklerinde bulundular.

Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk ise kulübümüzün mali yapısı ve yeni sezon planlaması hakkında bilgiler vererek, İlimiz Valisi Sayın Erkaya Yırık’a ve Belediye başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Teknik Direktörümüz Levent Eriş de  takımımızın son durumu, futbolcularımızın form grafiği ve kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.”