Veteriner Fakültesi Koşusunu Let İt Ride Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü ve Fırat Üniversitesi ortaklığında Yurtbaşı Hipodromu'nda düzenlenen ve programın tek kupalı mücadelesi olan Veteriner Fakültesi Koşusu’nu Let It Ride isimli safkan at kazandı.

Veteriner Fakültesi Koşusunu Let İt Ride Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü Yurtbaşı Hipodromunda düzenlenen 4. Yarış günü programında yer alan F.Ü. Veteriner Fakültesi Dekanlığı Kupasını Let It Ride kazandı.

Kurulduğu 1970 yılından bu yana ülkemize binlerce veteriner kazandıran, köklü eğitim kurumlarımızdan Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi adına düzenlenen koşu 5 Mayıs Çarşamba akşamı Elazığ Hipodromu’ndaki programın en önemli mücadelesiydi.

Kum pistte 1600 metre mesafe üzerinden yapılan yarışa, 3 yaşlı 7 safkan İngiliz tayı katılım gösterdi. Kayhan Ergin’in sahibi, Savaş Ergin’in ise yetiştiricisi olduğu al erkek tay Let It Ride jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde, 1.47.88’lik derece yaparak zafere uzandı. Hüseyin Yıldırım’ın antrenörlüğünü yaptığı safkan, bu yılki ilk galibiyetini elde ederken, yedi koşuluk kariyerindeki birincilik sayısını da dörde yükseltmiş oldu.

Yarışın ikincisi Kumlubel, üçüncüsü ise King Ayhan oldular. Farklar ise 5 Boy - 3 Boy - 4 Boy - 1/2 Boy şeklinde oluştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137