Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de sezonun son hafta müsabakaları hafta sonunda oynanacak ve normal sezon sona erecek.

Elaziz Belediyespor’un da mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup’ta lider Utaş Uşakspor’un bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 2. Lig’e yükselmesinin ardından gözler Play-Off potasına çevrildi.

Tarsus İdman Yurdu, Sultanbeyli Belediyespor ve Kızılcabölükspor’un Play-Off’u garantiledikleri 3. Grup’ta, Play-Off oynayacak olan son takım ise hafta sonu belli olacak.

Buna göre son maçında 1 puan alması durumunda Elaziz Belediyespor diğer sonuçlara bakılmaksızın adını Play-Off’a yazdıracak.

Elaziz Belediyespor’un mağlup olması ve Büyükçekmece Tepecikspor’un Payasspor karşısında galip gelmesi durumunda ise bu kez Büyükçekmece Tepecikspor Play-Off oynayacak 4. Takım olacak.

5 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaların ardından Play-Off oynayacak takımların da kesinleşeceği 3. Lig 3. Grup’ta açıklanan programa göre, yarı final ilk maçı 11 Mayıs Cuma günü, rövanş maçı ise 15 Mayıs Salı günü oynanacak.

Buna göre Elaziz Belediyespor, Play-Off’a kalması durumunda Tarsus İdmanyurdu ile eşleşecek ve statü gereği Yarı Final ilk maçını 11 Mayıs Cuma günü ilimizde, rövanş maçını ise 15 Mayıs Salı günü Tarsus’ta oynayacak.