1-1 eşitlikle sona eren müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını söyledi.

İkinci yarıda karşılaşmadan galip ayrılabilecek pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden Tutaş, yeni bir takım olduklarını ve zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

“SONRA BÜTÜN İBRE BELEDİYESPOR’A DÖNDÜ”

Tutaş, “Takıma baktığınız zaman yeni bir takım. Bir türlü insanlara bunu kabullendiremedik. Belediyespor’un yeni bir takım yeni bir yapı olduğunu. Herkes maç maç Belediyespor’u değerlendirmeye başladı. Bir de Elazığspor’un kötü sonuçlarından sonra bütün ibre Belediyespor’a döndü. Bütün suçlu Belediyespor’muş gibi. Tabi ki biz oynanan futboldan memnun değiliz. Özellikle ilk yarıdaki futbolda farklı bir mağlubiyeti hak etmiştik. Ama ikinci yarıya baktığın zaman da kazanabilecek bir Belediyespor vardı. Takıma baktığınız zaman kamp dönemini geçirmeyen futbolcu kardeşlerimiz var. Sakat futbolcularımız var. Biz takım olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Fakat bazı kesimler sabırsız. Yani onları ben enteresan buluyorum. Sadece Belediyespor’u suçlama adına bazı provokasyonlar var. Biz yolumuzda emin adımlarla devam ediyoruz. Biz çalışacağız, çabalayacağız. Belki herkes geçen sene ki Belediyespor’u özlüyor ama biz de o Belediyespor’un daha da üstüne çıkmak istiyoruz. Dediğim gibi hazırlanan futbolcu kardeşlerimin yanında eksiklerimizi de gideriğimiz zaman antrenman eksiklikleri olan arkadaşlarımızı yepyeni bir Belediyespor ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.