Yeniden Refah partisi Elazığ il yönetimi, bugün bir dizi sportif ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi il başkanı Ergun Karakuş başkanlığındaki heyetin ilk ziyareti Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanlığı oldu.

GÜR: LAYIKIYLA GÖREVİ YERİNE GETİRMENİN ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, “Bizim federasyonumuz 104 kulüpten oluşuyor. 27 branşta spor dallarında 28 bin 500 civarında sporcumuza tamamıyla gönüllülük esasına göre hizmet ediyoruz burada. Hiçbir kimsenin maddi beklentisi olmadan gençlerimizin topluma kazandırılması, ıslah edilmesi ile ilgili devletimizi adına biz misyon görevi üslenmişiz burada. Bunu layıkıyla görevi yerine getirmenin çabası içerisindeyiz“ ifadelerini kullandı.

KARAKUŞ: GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER OLMUŞ

Yeniden Refah partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ise, “Biz tabi bugün ki ziyaretimizde gerçekten burada güzel bir yapılanmanın olduğunu, çok güzel hizmetlere çeşitli spor dallarına hizmetlere imza attıklarını gördük. Kendilerine güzel bir faaliyet binası kazandıran Belediye Başkanı’na buradan teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir yer olmuş” şeklinde konuştu.

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi il yönetiminin son ziyareti ise Elazığspor kulübüne gerçekleştirildi.

ÖZTÜRK: SORUNLARIMIZI DİNLEMEYE GELMİŞLER

Kulüp başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, “Yeniden Refah Partisi İl Başkanı’mız Sayın Erhun Karakuş başkanımız misafirimiz ve değerli yönetim kurulu üyeleri Sağ olsunlar nazik bir ziyarette bulundular. Bizlerle ilgileniyorlar, sorunlarımızı dinlemeye gelmişler. Hem de yaşanan bu süreçte yaşanan manevi destek adına biz mutluyuz. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz sevgili başkanım” dedi.

KARAKUŞ: ELAZIĞSPOR’UN ŞU AN LAYIK OLDUĞU BİR YERDE OLMADIĞINA GÖNÜLDEN İNANIYORUZ

Yeniden Refah Partisi il başkanı Av. Erhun Karakuş ise yaptığı açıklamada, “Biz Elazığspor’un gelmiş olduğu konum itibariye gerçekten şu an layık olduğu bir yerde olmadığına gönülden inanıyoruz. Tabi gönül isterdi ki 130 milyonluk kaynağı stadyuma aktarılıp da 3. Ligdeki bir takımın oynaması için reva görüleceğine aktarılan kaynağın yüzde 10’u, 13’ü, 15 milyonu bu takımın borçlarının ödenmesi ve önünün açılması yönünde zamanında kullanılmış olsaydı öyle zannediyorum ki gerek başkanımız gerek taraftar gruplarımız gerek Elazığ’ımız bu durumdan daha memnun olacaktı” diye konuştu.