Elazığspor’da istifa eden yönetim kurulunda Asbaşkan olarak görev yapan Murat Yerlikaya, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın önceki gün yaptığı açıklamalara cevap verdi.

YERLİKAYA: KULÜP LİSANS SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNİN BAŞLI BAŞINA BİR BAŞARI

Elazığspor’u sahipsiz bırakmama adına yaptıkları çalışmaların kamuoyunun takdiri olduğunu kaydeden Yerlikaya, bu konuda her ne kadar başarısız adledilselerde yaşanan zor süreçte takımın sahaya çıkarılması, oyuncuların takımda tutulması ve kulüp lisans sorununun çözülmesinin başlı başına bir başarı olduğunu söyledi.

YERLİKAYA: ÇOCUKLARIN SAFLIĞI KADAR KOMİKTİR

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın Elazığspor’un düştüğü durumlardan kendini aklamak için yaptığı açıklamaların tam bir komedi olduğunu ifade eden Murat Yerlikaya, “Aklında başkanlık olmayan birini çağırıp naklen yayın eşliğinde ve taraftar temsilcileri önünde başkan adayı ilan eden birinin “Ben destek sözü vermedim” demesi “Yalan söylerken bir ayağımı kaldırdım” diyen çocukların saflığı kadar komiktir” dedi.

YERLİKAYA: KARŞI TARAFI İTİBARSIZLAŞTIRARAK ÇÖZMEYE ÇALIŞTI

Yerlikaya, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın kulübün yiyecek-içecek ihtiyacını kendisinin karşılayacağını söylediğini, ardından da teşekkür mesajı yayınlamalarını istediğini iddia ederken, kendilerinin de bu ihtiyaçları talep ettiklerinde Yanılmaz’ın “Peyniri de siz alın” diyebilecek kadar işi basite indirgediğini ve Yanılmaz’ın haksızlığını, karşı tarafı itibarsızlaştırarak çözmeye çalıştığını belirtti.

YERLİKAYA: BİR KISMININ İYİLİKLE BİR KISMININ DA KÖTÜLÜKLERİYLE ANILIYOR

Murat Yerlikaya, açıklamasında Mücahit Yanılmaz’ın Elazığspor’un geleceğini kendi siyasi geleceğine kurban ettiğini ifade ederken, “Değerli Başkan’a Elazığspor’un çok Belediye Başkanı eskittiğini ve bunların bir kısmının iyilikle bir kısmının da kötülükleriyle anıldığını bildirir, “Ben istediğim zaman yardım ederim, istemediğimde de yardımı keser Elazığspor üzerinden istediklerimi zor durumda bırakırım” tavrından kurtulmasını temenni ederim” dedi.

YERLİKAYA: KAMUOYUNA AÇIKLAMALARINI DİLERİM

Yerlikaya, açıklamasını “Son olarak; Elazığspor’a yardımcı olmak için yeniden imar revizyonu yapılmasını mı ya da meclis üyelerinden başkan atanmasının mı beklediğini kamuoyuna açıklamalarını dilerim” sözleriyle tamamladı.