Birevim Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, zor günler geçiren Elazığspor için maddi kaynakların oluşması gerektiğini belirterek, il yöneticilerinin Elazığspor’a sahip çıkmalarını istedi.

YETİŞ: TARAFTARLARIMIZIN DA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINA İNANIYORUM

Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Geçen hafta bu ligdeki ilk maçımıza çıktık. Deplasmanda Bayburt Spor’la oynadık. Netice olarak belki kötü bir sonuç olduk. İlk 5-6 hafta takımların ne yapacağı belli olmayan bir dönemdir. Bizde takımın oyunundan gerçekten memnunuz. İkinci yarı özellikle çok bskılı, çok atak oynadık. Fakat maalesef futbolda netice oyunu. Netice almadığın zaman, puan almadığın zaman o oyunda bir işe yaramıyor. Fakat umut verici. En azından bizim alt yapıdan aldığımız gençlerin sahadaki duruşu, sahadaki oyun kabiliyeti bizleri memnun etti. Bu hafta da Sakaryaspor ile kendi evimizde yeni oynayacağımız sentetik sahada maça çıkacağız. Dün son gündü. Sakaryaspor’da 20’ye yakın bir transferle tahtasını açarak takımını güçlendirdi. Gönül isterdi ki onlar da bizim gibi transfer tahtasını açmadan gelseydi maça. Çünkü denk bir maç olurdu. Fakat biz yine de hem ev sahibi olma hasebiyle hem de bir üst ligden düşmüş takım hürriyetiyle o maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Ben taraftarımızın da ilk defa 1 yıldır hemen hemen dışarıda oynadık. Sahamızın olmayışından dolayı. İlk defa butik saha dediğimiz bu sahada maça çıkacak. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YETİŞ: MADDİ MANEVİ OLARAK BİRAZ DESTEK VERSİNLER

Zafer Yetiş, “Bizim en büyük gücümüz seyircimiz bir de saha olarak baskı kurabileceğimiz bir stat. Seyircinin büyük desteğine ihtiyacımız var. Kaybedilen puan hiç önemli değil. Sakaryaspor ligin güçlü takımlarından biri kendi evinde onlar da yenildi. 5-6 hafta bize sabretsinler, gençlerimize sabretsinler. Gençler henüz ilk defa maça çıkan çocuklar var. Bizim maddi kaynakların oluşması lazım. Biz buradan her zaman sesleniyoruz. Yöneticilerimize sesleniyoruz, idarecilerimize sesleniyoruz. Elazığspor’u yalnız bırakmasınlar. Maddi manevi olarak biraz destek versinler. Sponsor konusunda mutlaka sayın siyasilerimizin, vali ve belediye başkanımızın girişimde bulunması lazım. Çünkü onlar burada büyük bir güç. İl yöneticileri nihayetinde. Sağ olsun bizi geldiği günden beri yalnız bırakmayan sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na da buradan teşekkür ediyorum. Geçen hafta ki bütün masraflarımızı belediye başkanımız karşıladı. Yine valimiz büyük destek sunuyor. Ben bu desteklerin devam etmesini istiyorum. Siyasilerimizin de, özellikle 5 tane vekilimizin bu konuya duyarlı olmasını istiyorum. Onların da destekleyeceğine eminim. Şimdiden tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL