İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımlarımızdan Yolspor, kısa bir süre önce başladığı çalışmalarının ardından hazırlık maçlarına yöneldi.

Temsilcimiz Yolspor, Pazar günü saat 14:00’de Yolspor tesisleri sahasında Şanlıurfa’nın bölgesel amatör ligdeki temsilcilerinden Viranşehir Belediyespor’la hazırlık maçı yaptı.

Misafir takımın daha baskılı oynadığı karşılaşma sonunda Elazığ Yolspor takımı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

ERGÜVEN: BİZDEN DAHA HAZIRLADI

Yolspor Teknik Sorumlusu Bahattin Ergüven, “Viranşehir ile bugün ilk hazırlık maçımızı oynadık. 3 haftalık bir çalışmanın sonucunda Viranşehir iyi bir ekip kurmuş gerçekten. Şampiyonluğu düşünen bir takım, bir ekip. İyi de bir kadroları var. Hocaları da bu ligin tecrübeli hocalarından. Alaattin Hoca ve İlhan Hoca ile beraber. Maça geldiğimiz zaman bugün ilk yarıda 15-20 dakika bayağı bir bocaladık. Rakip bizden daha hazırdı. Onların yanılmıyorsam 6 hafta oldu sezonu başlatmaları. Bizim üçüncü haftamız. Bizden daha hazırladı, iyi başladılar” ifadelerini kullandı.

TUTAŞ: İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU ALDIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş ise, “Yolspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten kısa bir dönemde iyi takım kurmaya çalışmışlar. Gençlerin çoğunlukta olduğu bir takım. Zaten yıllardır Yolspor Elazığ amatörüne bu şekilde katkı sağlıyor. Bizim ikinci hazırlık maçımızdı. Bizim Viranşehir Belediyespor olarak hedefimiz tabi ki 3. Lig. Burada eksikliklerimizi görme açısından hazırlık maçında özellikle ilk yarıdaki durumumuzu sayarsak istediğimiz futbolu aldık diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.