Yumakgil, Öztürk’e Cevap Verdi

Elazığspor Kulübü eski başkanlarından İrfan Yumakgil, düzenlediği basın toplantısında eski başkanlardan Selçuk Öztürk’ün Elazığspor’dan her türlü alacağını almasına rağmen, halen almaya devam ettiğini iddia etti.

Yumakgil, Öztürk’e Cevap Verdi

Elazığspor’da eski başkanların söz düellosu devam ediyor.

Önceki gün düzenlediği basın toplantısıyla eski başkanlardan İrfan Yumakgil hakkında bazı açıklamalarda bulunan Öztürk’ün ardından bu kez de İrfan Yumakgil düzenlediği basın toplantısıyla Selçuk Öztürk’e cevap verdi.

YUMAKGİL: BEN BÖYLE BİR ELAZIĞSPOR SEVDALISIYIM

Yumakgil yaptığı basın toplantısında, “Ben o gün ki şartlarda Elazığspor’da bağışımın dışında 10 kilo altın vermişimdir. O verdiğim 10 kilo altının karşılığı Elazığspor’da bugünün altın karşılığında 3 kilo altın almışımdır. 7 kilo yine ikinci sayfada unutulanlarla birlikte bu kulübe bağış yapmışızdır. Ben böyle bir Elazığspor sevdalısıyım. Kimse bize çamur atmasın. Şimdi kendisinin 2016 yılında ibra edilmiş kongredeki borç tutarını veya kendi açısından alacak tutarını size söyleyeceğim; buradaki belgelerde görünür, 16 milyon 300 küsür bin TL’dir. Bunu 2016 rakamlarına vurduğunuz zaman doları bazında o gün ki kurda 2.99 TL, Euro 3.29 kuruş, altın ise 115 liradır. Yani tabiken bu arkadaşlar o zaman 120 kiloya yakın altın alacaklı olmuşlar. Bugün ki ur değerinde 220 liradan bu değerle ya da 5 lira 29 kuruş ya da Euro hesabından 5 lira 90 küsür kuruş ile çarparsanız bu adam her türlü alacağını kulüpten almıştır” ifadelerini kullandı.

YUMAKGİL: BU HALE GELİRKEN BU KONJEKTÖRLERDE GETİRİLMİŞTİR

İrfan Yumakgil, “Buna rağmen bu arkadaş halen daha alacağına devam etmektedir. Bu alacağı 2 trilyon yönelendirme. Birisi kendi adına diğeri ise Alpay İzzettin Erginer denilen kimliği meçhul Elazığspor’la hiç ilgisi olmayan, bir toplu iğne dahil satmayan adamın üzerinden Elazığspor’a onun deyimiyle ‘temlik’, bizim deyimimizle ‘faiz’ yürütülmüştür. Bu memleketin takımı bu hale gelirken bu konjektörlerde getirilmiştir. Bu kulübü FİFA’daki dosyalarla, hepsi FİFA’daki dosyaların hepsi bu kardeşimizin zamanında verilmiştir. Son Sedat Bey gilin zamanında Hora, Sarpong ve Maranhao denilen 3 tane futbolcu geliyor. Diğerlerinin hepsi bu arkadaşımızın zamanında gelmiştir” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137