Yümlü: “Tek Başıma Yükün Altından Kalkamam”

Tek başına yükün altından kalkamayacağını belirten Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü transfer tahtasının açılması için söz verenlerin zaman kaybetmeden verdikleri sözü yerine getirmeleri çağrısında bulundu.

Yümlü: “Tek Başıma Yükün Altından Kalkamam”

Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü transferin önünde en büyük engelin transfer tahtasının olduğunu belirterek tahtayı açmak için verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini söyledi…

Transfer görüşmeleri için İstanbul’a giden ve Gençlerbirliği’nden Kaleci Nihat Şahin ve Karabükspor’dan orta saha Cem Özdemir ile görüşme gerçekleştiren Başkan Hacı Murat Yümlü, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle anlaşmaya vardıkları futbolcularla sadece ön protokol imzalayabildiklerini belirtti. Transfer tahtasının açılması için söz veren şehrin dinamiklerinin vakit kaybetmeden harekete geçmelerini ifade eden ve transfer tahtasını açmaya söz verdikleri takdirde ‘bende buradan transfer sözü veriyorum’ diyen Başkan Yümlü açıklamasında “Şimdi transferin önünde en büyük engel tahta. Ben anlaştığımız futbolcularla sadece ön protokol imzalayabiliyorum. Dış transferde şuana kadar 10 futbolcuyla ön protokol imzalamış durumdayız. Ama zaman azalıyor. Bir an önce transfer tahtamızı açmamız gerekiyor. Şehrin dinamikleri harekete geçmesi lazım. Taraftarlarımızın transferden önce transfer tahtasının açılması yönünde tepkilerini dile getirmeleri lazım. Bizi yalnız bırakmasınlar. Transfer çok kolay. Ben tek başına bu yükün altından kalkamam. Şehrin ileri gelenleri transfer tahtasının açılması için söz versinler bende buradan sizin aracılığınızla söz veriyorum. Geçen seneki ruhu yakalayacak transferler yapacağız.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137