Geçtiğimiz sene içerisinde Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, 7,12 inçlik devasa ekrana sahip Honor 8X Max ile sektörün en büyük ekranlı akıllı telefona sahip olma unvanını kazanmıştı. OUKITEL'in duyurduğu yepyeni K9 akıllı telefonu da sahip olduğu 7,12 inçlik ekranıyla Huawei'yle aynı unvanı taşımaya çok yakında hak kazanacak.

Akıllı telefonunu 'süper geniş ekran'a sahip şeklinde nitelendiren OUKITEL, bir yandan büyük ekranın çok fazla batarya tükettiğine dikkat çekerken diğer bir yandan akıllı telefonunun tam 6.000 mAh batarya kapasitesine sahip olduğunun altını çiziyor. Cihazın ekranının 2244x1080 çözünürlüğünde, FHD+ ve su damlası çentiğe sahip olacağı, gücünü ise MediaTek'in Helio P35 yonga setinden alacağı bildiriliyor.

Ön siparişlerinin içerisinde bulunduğumuz Nisan ayının sonlarına doğru başlayacağı düşünülen OUKITEL K9'un teslimatının ise Mayıs ayının başlarında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Bu bağlamda OUKITEL, K9 isimli akıllı telefonuyla yavaş yavaş tekrar ortaya çıkan tablet/telefon furyasına giriş yapan markalardan birisi olacak.