Anahtarlık Boyutunda Retro Oyun Konsolu

Retro oyunlar ilginizi çekiyorsa ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde bu oyunları oynamak istiyorsanız, karşınızda ufacık boyutu ile PocketSprite.

Anahtarlık Boyutunda Retro Oyun Konsolu

PocketSprite ile retro oyunlar anahtarlığınızda!

Alışılagelmiş el konsollarından çok daha küçük olan PocketSprite adlı ürün, ultra oynanabilir ve oyun klasiklerine anında erişim iddiasına sahip. 55 x 32 x 14 milimetre boyutlarındaki konsol, adeta kibrit kutusu kadar diyebiliriz.

Enjeksiyonla kalıplanmış ABS kasaya sahip ürün, kompakt boyutlarına rağmen güçlü bir donanım ile geliyor. 96 x 64 piksel tamamen renkli 25 x 22 milimetre OLED ekran, saniyede 60 kare üzerine çıkabiliyor.

ESP32 çift çekirdek 240 MHZ MCU işlemci, 128 Mbit flaş, 520 KB RAM, 448 KB ROM, 13 mm mono hoparlör, Wi-Fi, Bluetooth LE, saatlerce oyun ve aylarca bekleme süresi sunan dahili Li-ion batarya, micro USB portu ürünün detayları arasında.

Ek olarak konsol, Game Boy ve Game Boy Colour için GNUBoy ile Sega Master System ve Game Gear için SMS Plus emülatörlere sahip. Oyun ROM’larını Windows, Linux, Mac veya Android üzerinden kablo gerekmeden Wi-Fi web arayüzünü kullanarak yüklemeniz de mümkün.

45 dolar fiyat etiketine sahip olan ürünün teslimatlarının ise Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

(shiftdelete.net)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137