Apple Homepod İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

WWDC 2017 etkinliğinde duyurusu gerçekleştirilen akıllı hoparlör Apple HomePod için ilk güncelleme yayınlandı. HomePod 11.3 güncellemesi iOS 11.3, watchOS 4.3 ve tvOS 11.3 sürümleri ile eş zamanlı olarak yayınlandı.

Apple Homepod İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

Detaylara geçmeden önce, yukarıdaki linkten HomePod kutu açılış videomuza ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ayrıca, HomePod’un işletim sisteminin Apple tarafından AudioOS olarak adlandırıldığını tekrar hatırlatmak isteriz.

2.36 GB boyutundaki, 15E217 sürüm numarasına sahip olan güncelleme için herhangi bir detay açıklanmadı. Apple’ın yayınladığı güncellemelerden alışık olduğumuz gibi, ” kararlılık ve kalite için iyileştirmeler ” ibaresine yer veriliyor.

Hayal kırıklığına neden olan güncellemeye, AirPlay 2 desteğinin dahil edilmesi bekleniyordu. Ayrıca, iki HomePod’un eş zamanlı olarak çalışarak stereo ses sunmasına imkan tanıyan bir özelliğin daha kullanıcılara sunulması bekleniyor.

HomePod ile eşleştirilen, iOS 11.3’ün kurulu olduğu bir iPhone / iPad sahibiyseniz, güncelleme büyük ihtimalle otomatik olarak yüklenmiştir. Bunu iOS cihazınızda Home uygulamasından HomePod’unuzu seçtikten sonra, yazılım güncelleme bölümüne girerek kontrol edebilir ve güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

(shiftdelete.net)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137