Geçtiğimiz hafta içerisinde iOS 12.3’ün 1. betasını yayınlayan Apple, bu hareketiyle yepyeni bir işletim sistemi sürümüne doğru giden ilk adımını atmıştı. Yeni beta, geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen “Gösteri Zamanı” etkinliğinde tanıtılan özellikleri de içeriyor.

İLGİLİ HABER

Apple, iTunes'un Fişini Çekmeyi Planlıyor

Hâlihazırda yayınlanmış olan ikinci betalar birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Üstüne üstlük, yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra da yeni bir güncelleme daha alması, Apple’ın mobil işletim sisteminin son sürümü iOS 12.3 beta 2 için bekleniyor. Her ne kadar yeni iOS betasının güncelleme notlarında hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yazsa da ilerleyen günlerde daha büyük yeniliklerin bu güncellemenin içerisinde yer aldığının ortaya çıkmasını görmeyi planlıyoruz.

Yeni betalar ile gelen en büyük özellik ise şu an için Apple’ın mart ayında gerçekleşen etkinlikte duyurulduğu üzere, baştan aşağıya yenilenmiş Apple TV uygulaması gibi gözüküyor. Bu uygulama ile artık kullanıcılar; haberlere, televizyon programlarına, spor müsabakalarına ve dahasına tek bir platform üzerinden erişebilecekler.

Apple'ın kendi kredi kartını tanıtmasının ardından betaların içerisinde Apple Wallet uygulamasında Apple Card ile ilgili bazı detayların bulunduğu da gelen bilgiler arasında.