Kullanıcılar yeni özellikten yararlanabilmek için YouTube’da bir HDR video bulmalı, arayüzde sağ üst kısımda yer alan ve üç noktalı simgeye sahip olan butona dokunarak açılan menüdeki Quality seçeneğine girmeli. Burada 1080p60 HDR ya da mümkün olan diğer HDR seçeneklerinden birisi tercih edilebilir.

YouTube’da HDR video izleyebilme desteği iPhone X akıllı telefondan önce Samsung Galaxy S8, Google Pixel, LG V30 ve Sony Xperia XZ Premium gibi cihazlara da gelmişti.

YouTube’da HDR video izleme özelliğinin güncel iPad Pro modellerinde henüz kullanılamadığını da ifade edelim.

Soru, yorum ve değerlendirmeleriniz için forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

ASUS meşhur ROG (Republic of Gamers) serisi adı altında yeni bir oyuncu akıllı telefonu çıkarmaya hazırlanıyor. Razer’ın ilk kez oyuncu odaklı bir telefondan söz etmesinin ardından gelen Xiaomi’nin Black Shark’ı ile ZTE’nin nubia Red Magic çözümleri ile oyuncu akıllı telefonları hızlıca yeni bir akım halini almaya başladı.

ASUS’un ROG akıllı telefonu ile vereceğimiz bilgiler resmi bir kaynağa ait değil ve yalnızca bir iddiadan ibaret. O nedenle şimdilik her şeye biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

İçeriden bir kaynağın aktardığına göre, ASUS bu sene Tayvan’da 5-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Computex fuarında yeni oyuncu akıllı telefonu tanıtacak. Her ne kadar bir bilgi paylaşılmasa da, cihazın donanımı hakkında tahminde bulunmak aslında zor değil.

Oyuncu akıllı telefonları en iyi yonga seti ile geliyor. O nedenle Snapdragon 845 şu aşamada tek seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Piyasadaki en güçlü çipset bu ve 8 GB RAM ile birleştirildiğinde akıcı bir oyun performansı sunalabiliyor. ASUS, oyuncu ürünlerine gelindiğinde her zaman iddialı olmuştur. Bu nedenle 120 ya da belki de 144 hertz ekran tazeleme hızıyla karşılaşabiliriz.

Fiyat tarafında bir tahmin yapmak zor. ASUS denildiğinde akla bütçeden daha çok kalite geliyor. Bu nedenle en pahalı oyuncu telefonu çözümü bile olabilir. PUBG Mobile ile oyuncular artık telefonlardan daha yüksek performans beklemeye başladılar.

Vivo X21 bir süre önce Çin’de ilk çıkışını gerçekleştirmişti. Telefonun önce Çin’e özel kalacağı düşünülürken bu ayın hemen başında Singapur pazarına sürpriz bir giriş yaptı. Şimdiyse yeni bir haber Hindistan’dan geliyor. Görünüşe bakılırsa cihaz bu ayın sonlarına doğru bir başka büyük markette daha satışa sunulacak.

Vivo bugün ülkenin basın mensuplarına ortasında koca bir “X”in yer aldığı dijital davetiyeler yolladı. Davetiyede etkinlik tarihi için 29 Mayıs işaret edilmiş. Bu X ibaresi bizlere etkinliğin yalnızca X serisi bir cihazla ilgili olacağını anlatıyor.

Ancak tüm her şeyin gerçektende yalnızca X21’i mi kapsayacağı henüz netleşmiş değil. X21 UD ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip ailenin bir başka üyesi. Ayrıca son zamanlarda X21i ile ilgili önemli sızıntılar almaya başladık. Belki de bu üç cihazı ilgilendiren bir etkinlik planlanıyor olabilir.

Eğer Vivo X21 UD, söz konusu pazara giriş yaparsa bu ülkemiz için de umut verici bir haber demektir.