Apple 'Servis Yok' Hatası Veren İphone'ları Değiştirecek

Apple, iPhone 7 ve iPhone 6s'lerde bulunan ve 'Servis Yok' hatası veren cihazları garanti kapsamında ücretsiz olarak değiştireceğini duyurdu.

Apple 'Servis Yok' Hatası Veren İphone'ları Değiştirecek

Appleservis yok’ hatası veren iPhone 7 ve iPhone 6s modellerini garanti kapsamında değiştireceğini açıkladı. Bu sorundan etkilenen cihazların birkaç seri ile sınırlı olduğu söyleyerek bu hatasını küçük onarım programları ile düzeltmek istiyor.

Geçtiğimiz yıl MacRumors, Apple’ın böyle bir sorunu araştırdığını yazmıştı. Apple, operatör sinyalini göstermeyen ‘Servis Yok’ veya ‘No Service’ yazan cihazları değiştirmeye hazır olduğunu belirtti.

Apple, sorunun cihazların bazı serilerinde kullanılan bir parçanın sebep olduğunu söyledi ve değişime uygun olan modelleri şöyle belirtti; A1660, A1679 ve A1780.

Eğer iPhone 6s veya iPhone 7 kullanıyorsanız ve cihazınız bu serideyse Apple ile iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu arada ürünün garanti kapsamın olması gereklidir.

İlk astronomi cetvelini düzenledi: Zerkali

Astronomiye kendi katkıları dışında, O'ndan önce gelenlerin hatalarını düzelterek de fayda veren Zerkali, gezegenlerin, Güneşin ve yıldızların hareketlerini ölçümleyebilen bilen ilk astronomi cetvelini düzenledi. Müslüman bilim insanı Zerkali'nin hayatını bu haftaki Bilime Yön Veren Müslüman Alimler serimizde ele aldık.

(yenisafak.com)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137