K-pop’un yükselişi engellenemez bir şekilde devam ediyor. Kadın K-pop grubu Blackpink’in 4 Nisan itibarıyla yayınlanan yeni şarkısı Kill This Love, YouTube’da rekor üstüne rekor kırmayı başardı. Yalnızca 5 gün önce yayınlanan şarkı, bu kısa süre içinde 133 milyon izlenmeye ulaşmış durumda.

Yayınlandıktan sonraki ilk 24 saat içinde 56,7 milyon izlenmeye ulaşan video, YouTube tarihinin en hızlı yükselen şarkısı olarak kayıtlara geçerken, yüklendikten yalnızca 3 gün sonra 100 milyon izlenme sayısına ulaşarak 100 milyon izlenmeye en kısa sürede ulaşan şarkı rekorunu kırdı.

YouTube’da 24 saat içinde en çok izlenen şarkı rekoru Blackpink’in Kill This Love şarkısına kadar Ariana Grande’nin thank u, next adlı şarkısına aitti. İlk 24 saat içinde 55.4 izlenen şarkı ayrıca eş zamanlı izlenme rekorunu da kırmayı başarmıştı. Thank u, next şarkısı, 829.000 kişi tarafından eş zamanlı olarak izlenmişti.

Tahmin edebileceğiniz gibi Blackpink’in Kill This Love şarkısı, eş zamanlı olarak en çok izlenen şarkı rekorunu da ezip geçti. YouTube verilerine göre Kill This Love şarkısı 979.000’den fazla kişi tarafından eş zamanlı olarak izlenerek kırılması zor bir rekora imza attı. Bir sonraki rekoru hangi şarkının kıracağı şimdiden merak ediliyor.