Bu Oyun Belli Süreliğine Ücretsiz

Yeni bir hafta ve yepyeni bir ücretsiz oyun haberi ile karşınızdayız. Uzun süredir yaptığı kampanyalarla oyuncuların Steam hesaplarını dolup, taşıran Humble Bundle bir kez daha ücretsiz oyun veriyor. Bu kez hiçbir ücret ödemeden satın alabileceğiniz oyun Homefront oluyor.

Bu Oyun Belli Süreliğine Ücretsiz

Homefront sadece 48 saat için ücretsiz!

Steam’de yüzde 75‘lik olumlu yorumu bulunan yapım, alternatif bir savaş senaryosunu bizlere sunuyor. Kuzey Kore’nin Amerika’yı işgal etmesinin ardından yaşananların ve kurtuluş mücadelesinin anlatıldığı yapım, Kaos Studios tarafından geliştirilmiş ardından da isim hakları Crytek‘e satılmıştı.

Homefront adlı yapımı ücretsiz olarak almak istiyorsanız yapmanız gerekenler gerçekten de çok basit. Buradan Humbe Store’un ilgili sayasına giderek ücretsiz oyununuzu hemen alabilirsiniz. Elbette bunun için öncelikle bir Humble Bundle hesabınızın olması gerekiyor.

Kullanıcı girişi yaptıktan sonra, hemen sağ tarafta yer alan, “FREE for a limited time!” kutusunun üzerine gelin ve normalde değeri 19.99 dolar (Steam‘de 31 TL) olan Homefront’u alın. Ardından kullanıcı hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine ücretsiz Steam kodunuz gelecek.

(shiftdelete.net)

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 21:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137