Çinli Akıllı Telefon Üreticisi Huawei, Brezilya Pazarına Tekrar Giriyor

Sektör devi Huawei, genişlemesine hız kesmeden devam ediyor.

Çinli Akıllı Telefon Üreticisi Huawei, Brezilya Pazarına Tekrar Giriyor

Günümüzden yaklaşık 4 yıl öncesinde Huawei, Brezilya'daki akıllı telefon satış operasyonlarını durdurmuştu. 2019 yılının ilk çeyreğindeki satışlarında kaydettiği tam %50'lik artış ile Apple'a büyük bir baskı kuran Çinli sektör devi, Brezilya'nın akıllı telefon pazarına çok yakın bir zamanda tekrar giriş yapacak.

Her geçen yıl çok daha yabancı pazarlara açılan Huawei'nin Brezilya için de böyle bir planının bulunduğuna kesin gözüyle bakılıyor zira bu hafta içerisinde yapmış olduğu bir açıklamada Huawei, yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri olan P30 Pro ve P30 Lite'ı Brezilya'da düzenleyeceği bir etkinlikte duyuracağını söyledi.

Bugüne kadar Brezilya'daki operatörlere destek olan Çinli şirket, bu süre içerisinde Brezilya merkezli perakendeci bir şirket ile sağlam bir ortaklık kurdu. Bahsi geçen perakendeci şirketin Huawei'nin akıllı telefonlarını Brezilya pazarına sokma planları bulununca Huawei'nin de bunun reddetmediği söyleniyor. Brezilya'nın dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon pazarına sahip olması Huawei'nin çok daha hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137