Ev ya da iş için kullanışlı bir telefon arıyorsanız önünüzde pek çok farklı seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bir telefondan çok daha fazlasını arıyorsanız, Poptel’in sizin için faydalı bir ürüne sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Android işletim sistemi ile gelen Poptel V9, 8 inçlik ekranı ile şimdiye kadar gördüğünüz en büyük Android telefon olabilir. Fakat Poptel V9’un marifetleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Fakat bir Poptel V9 satın aldığınızda hem dünyanın en büyük Android telefonuna, hem telefonla arama işlevine sahip bir tablete hem de gelişmiş bir akıllı ev denetleyicisine sahip oluyorsunuz.

Eğer bir takım akıllı ev ürünlerine sahipseniz Poptel V9 ile kolaylıkla kontrol edebileceğinizi söyleyebiliriz. Zira Poptel V9, Wi-Fi ağına da bağlanabiliyor. Bu akıllı ‘ev telefonu’,masa üstünde kendi halinde dururken e-postalarınızı kontrol etmenize, Netflix’ten bir film seyretmenize ya da yalnızca gelen çağrıları yanıtlamanıza imkan sağlıyor.

Bir ev telefonundan çok daha fazlası olan Poptel V9, 1 Nisan itibarıyla çevrimiçi olarak satışa sunuldu. Yalnızca 129 dolar yani yaklaşık 725 TL fiyat etiketine sahip bu akıllı ev telefonunun resmi ürün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.