Firefox 59 Yayımlandı

Dünya’nın en çok kullanılan internet tarayıcı uygulamalarından biri olan Firefox,Android için bugün Firefox 59 sürümüne resmi olarak yükseltildi. Güncelleme şimdilik yalnızca Android platformu için hazır hale gelirken, iOS sürümü hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Firefox 59 Yayımlandı

Firefox 58 neler getiriyor?

Bu güncelleme ile birlikte karşımıza çıkan en önemli yeniliklerden biri de artık Firefox’u Android tabanlı akıllı telefonlarda bir Assist uygulaması olarak kullanabilecek olmamız. Yani Home tuşuna uzun bir süre basılı tuttuğunuzda direkt olarak Firefox 59 üzerinden bir arama yapmanız mümkün olacak.

Bahsi geçen yenilikten faydalanmak isteyen kullanıcıların Ayarlar/Uygulamalar ve Bildirimler/Gelişmiş/Varsayılan uygulamalar/Yardım ve ses girişi/Firefoxyönergesini tam olarak takip etmeleri gerekiyor.

Buna ek olarak da Mozilla artık Firefox 59’un HLS yani HTTP üzerinden yapılan canlı yayınlara destek vereceğini ve bu sayede de birçok video sitesindeki oynatıcılarla çok daha uyumlu hale geldiğinin altını çizdi.

Son olarak da güncelleme ile birlikte artık video izlerken tam ekran moduna geçebilir ve yatar pozisyondaki akıllı telefonunuzla videoyu sürekli olarak değişen bir pencere yerine sabit şekilde izleyebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137