Gameloft, Xbox Live Destekli Mobil Oyunları Resmen Duyurdu

Mobil oyun sektöründe bir ilk olarak, Xbox Live destekli oyunlar hayatımıza giriyor. Gameloft tarafından yapılan açıklamalarda Xbox Live desteğinin mobil oyunlara geleceği resmi olarak duyuruldu.

Gameloft, Xbox Live Destekli Mobil Oyunları Resmen Duyurdu

Mobil oyun sektöründe bir ilk yaşanıyor. Xbox Live desteğinin mobil oyunlara geleceği resmi olarak Gameloft tarafından duyuruldu. Xbox Live Yazılım Geliştirici Kiti mart ayında ortaya çıkmış ve aslında bu durumun sinyalleri önceden verilmişti fakat yapılan açıklamalarla alınan karar da kesinleşmiş oldu. Zaten ortaya çıkan kit, çevrimiçi özelliklerin oyunlara dahil edilmesini içeriyordu ve bu sayede amaçlanan noktaya ulaşılmış oldu.

Getirilecek olan Xbox Live desteği ile mobil oyunlarda arkadaşlar görülebilecek ve başarımların tamamlanma oranına göre de liderlik tabloları oluşturulacak. Bu sayede Xbox Live'a yeni bir rekabet ortamı gelmiş olacak.

Yapılan açıklamalarda şu an için Gameloft'un amiral gemisi olarak nitelendirilebilecek 3 ana oyunu üzerinde bu entegresyonun getirildiği belirtildi. Bu oyunlar Asphalt 9: Legends, Asphalt 8: Airborne ve Dragon Mania Efsaneleri. Ancak açıklamalara göre Xbox Live özelliği bu üç oyunla sınırlı kalmayacak. Ayrıca mobil platform oyunlarına getirilecek olan Xbox Live desteğine de pek çok yeni özellik getirilmesi planlanıyor. "Bu özellikleri ne zaman göreceğiz?" derseniz, Gameloft'un bu konudaki cevabı "Gelecek yıl." oldu. 2020 yılı, mobil oyun platformları için fazlasıyla hareketli geçecek gibi görünüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137