Oyun firmaları için E3 fuarı her zaman büyük önem arz ediyor. Oyuncular ve diğer işletme partnerlerinin gözü kulağı bu fuarda oluyor. Fuarın daha kendisi başlamadan haberleri başlıyor.

Son gelen haberler ise NeoGAF üyesi ‘Braldyr’den geliyor. Daha önce Gears 5’in çıkış tarihini açıklayan Braldyr, CD Projekt RED’in E3 2019’daki Microsoft konferansında Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi açıklayacağını söyledi. Konferansta ayrıca oyunun geliştirilme süreci hakkında bilgiler paylaşılacak yeni bir oynanış fragmanı gösterilecek.

Çıkış tarihi kesin olarak açıklanmayacak, daha ziyade bir hedeflenen tarih belirtilecek. Bu da kesin konuşmayı engelliyor ancak oyunculara ne beklemeleri gerektiği konusunda bir fikir verecektir.

Oyun için daha önce ortaya atılan iddialarda, Cyberpunk 2077’nin bu yıl çıkacağı iddia ediliyordu. Konferansta hedeflenen tarih olarak 2020 de gösterilebilir. Firmadan hiçbir ses çıkmaması ise 2019 ihtimalini azaltıyor. Öte yandan CD Projekt RED oldukça ilginç bir firma ve şu dönemde kendi sorunları da var.

Cyberpunk 2077 hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyun bu yıl çıkar mı, yoksa gelecek yıla mı sarkar?