Katlanabilir Akıllı Telefon Furyasına Sharp da Katılıyor

Yeni ortaya çıkan patent belgelerine dünyanın ilk çentikli akıllı telefonunu piyasaya süren Sharp, kendi katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.

Katlanabilir Akıllı Telefon Furyasına Sharp da Katılıyor

Katlanabilir akıllı telefonlar, endüstrinin yeni premium segmenti olmaya aday görünüyor. Samsung, Galaxy Fold ile; Huawei ise Mate X ile ilk katlanabilir akıllı telefonlarını gün yüzüne çıkardı. Ayrıca Xiaomi ve Oppo da katlanabilir akıllı telefon konusunda epey bir aşama kaydetmiş durumda.

Ortaya çıkan yeni Dünya Fikrî Mülkiyet Örgütü (WIPO) belgelerine göre Japon tüketici elektroniği şirketi Sharp da kendi katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Üstelik söz konusu patentler, 2017 yılına kadar dayanıyor. Yani Sharp’ın katlanabilir telefon konusunda epey bir çalışması olduğunu söyleyebiliriz.

Patent görselleri, Sharp’ın ZTE Axon M2 ve Motorola Razr gibi kapaklı telefon tasarımında bir katlanabilir telefon ortaya çıkaracağını gösteriyor. Ancak söz konusu patent belgeleri 2017 yılına ait olduğundan Sharp’ın fikrini değiştirdiği ya da bu patentleri yalnızca ‘bulunsun diye’ almış olabileceğini söyleyebiliriz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137