Microsoft, Uygun Fiyatlı Surface Tablet İçin Düğmeye Bastı

Microsoft, Apple iPad'le rekabet etmek için uygun fiyatlı Surface tablet üretmek için koları sıvadı. 400 dolar fiyat etiketine sahip olacak yeni Surface tabletlerle ilgili detaylar haberimizde.

Microsoft, Uygun Fiyatlı Surface Tablet İçin Düğmeye Bastı

Teknoloji devi Microsoft'un, Apple iPad ile rekabet edebilmek için yeni bir Surface tablet üretmek için harekete geçtiği belirtiliyor. Bloomberg'in haberine göre şirketin yeni Surface tabletleri önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek ve 400 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Tasarım olarak iPad örnek alınacak

Yazılım devi Microsoft tüketici odaklı bu stratejiyi, 2012 yılında 499 dolardan satışa sunduğu Surface RTile denemişti. Şimdi de benzer bir planı harekete geçirmek isteyen şirketin yeni tabletlerinin, iPad ile aynı boyutlarda olması bekleniyor. Tasarım olarak da iPad'i örnek alacak olan yeni Surface'in, 10 inç ekrana, yuvarlatılmış kenarlara ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağı belirtiliyor.

Yeni tabletlerin yüksek kaliteli modellerden yaklaşık yüzde 20 daha hafif olacağı ifade edilirken, daha az pil ömrü sunacağı açıklandı. Microsoft'un önümüzdeki günlerde, Intel işlemci, 64 veya 128 GB dahili depolama ile gelmesi beklenen tabletlerle ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137