Tencent’in battle royale oyunu Player Unknown’s Battlegrounds, türün ilklerinden birisi olarak biliniyor. Kısaca PUBG olarak adlandırılan oyun, hala oldukça başarılı.

Oyuna eklenen iki yeni abonelik ile oyunculara bazı avantajlar sağlanıyor. Bunlardan ilki 0.99 dolarlık temel paket. Prime adlı bu pakete abone olan oyunculara günlük 5 Unknown Coin veriliyor ve Battle Points kullanarak alışveriş yapma şansı veriyor. Şu anda indirimle 4.99 dolara satılan ancak gerçek fiyatı 9.99 dolar olan Prime Plus ise pek çok farklı avantaj içeriyor.

Prime Plus üyesi oyuncular, günde 20 Unknown Coin kazanırken Battle Points ile alışveriş yapma şansına da sahip oluyor. Ayrıca bu pakete üye olan kişiler, oyun içi ganimetler ve eşyalar için günlük indirimlerden de yararlanabiliyor. Paket üyeleri ayrıca günlük 10 RP kazanıyor. Bu üyeliğe sahip kullanıcılar ayrıca günlük Klasik Sandık Çekilişi için %50 indirimden faydalanabiliyor.

PUBG Prime paketlerinden birine abone olmak, normal bir oyuncuya çok fazla bir katkı sağlamayacak gibi görünse de oyunu düzenli ve iddialı şekilde oynayan oyunculara önemli avantajlar sağlayacağı da açık. Oyuncular, isterlerse her iki paketi bir arada da satın alabilirler.