PUBG Tüm Oyun Vakıflarına Milyon Dolarlar Bağışladı

PlayerUnknown's Battlegrounds oyun vakıflarına 2 milyon dolar bağışladı.

PUBG Tüm Oyun Vakıflarına Milyon Dolarlar Bağışladı

Günümüzde Battle Royale modunun en iyi temsilcisi olan ve birçok oyuna ilham kaynağı haline gelen PlayerUnknown’s Battlegrounds 30 milyon satış rakamlarını devirdikten sonra kasasındaki paralar doldu taştı adeta.

Bugün gelen haberler ile PUBG’nin ne kadar başarılı işler yaptığı bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Xbox One ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncuya ulaşan PUBG, video oyun vakıflarının tamamına 2 milyon dolar bağışlamış. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Gamescom’da gelirlerinin bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayan PUBG oyun dünyasının da dilinden düşmüyor. Yaptığı işler ile oyuncuların gönlünde taht kuran PUBG satış rakamlarını da arttırmaya devam ediyor.

Aldığı sayısız güncellemeler ile daha iyi bit hal alan başarılı oyun 29 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında da gelirlerini Çocuk hastanelerine bağışlayacak. PUBG Corp’un yaklaşık 300.000 dolar bağış yapacağı söyleniyor. Yayınlandığı günden bu yana çeşitli bağışlar ile adından söz ettiren PUBG yakın bir zamanda da mobil versiyonunu oyunculara sunacak. Çinli oyunculara sunulacak olan mobil PUBG, Android ve İOS sürümlerine sahip olacak. Ancak oyun bilgisayardaki gibi birebir aynısı olmayacak.

(turkmmo.com)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
umut tektaş
umut tektaş - 4 yıl Önce

çok güzel bir oyun

SIRADAKİ HABER

banner137