Redmi'nin uzunca bir süre adından söz ettiren yeni amiral gemisi telefonunun ismi nihayet belli oldu. Dün yapılan açıklamalarda, telefonunun isminin bugün açıklanacağı iddia edilmişti. Beklenildiği gibi de oldu. Redmi Genel Müdürü Lu Weibing, bir sosyal medya platformu üzerinden resmi olarak telefonun ismini duyurdu. Böylelikle Redmi'nin yeni amiral gemisi, resmi olarak K20.

Weibing, sadece bu görseli paylaşmakla yetinmedi. Yeni amiral gemisi telefonuna çok fazla güvenen Redmi, bu telefonun 'amiral gemi katili' olacağını belirtti. Ayrıca 'K' serisinin ne anlama geldiğini de açıkladı. İşte o açıklamanın tamamı:

Weibing, K serisi telefonların performans odaklı amiral gemisi telefonlar olacağını ve 'K' ifadesinin de 'killer' yani katil anlamına geldiğini açıkladı. Devamında ise Redmi K20'nin amiral gemisi telefon katili olacağını söyledi.

Daha önce ortaya çıkan bir görüntü telefonun zaten K20 olarak isimlendirileceğini ortaya koyuyordu ancak Weibing'in açıklamalarıyla bu durum netleşmiş oldu.

Redmi'nin yeni amiral gemisi K20 artık netleşmiş oldu. Ancak şirket yetkilileri henüz bir lansman tarihi belirlemediler. Bu ay içerisinde Redmi K20'nin lansmanının yapılması bekleniyor.