Respawn, Apex Legends'ta Hile Yapan 500.000 Oyuncuyu Banladı

Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen ve Battle Royale kategorisine damga vuran Apex Legends, yeni bir güncelleme aldı. Güncellemeyle birlikte hile kullanan 500.000'e yakın oyuncunun hesabı banlandı.

Respawn, Apex Legends'ta Hile Yapan 500.000 Oyuncuyu Banladı

Apex Legends, geçtiğimiz ay oyuncuların beğenisine sunuldu ve çok kısa bir sürede rekorlar kırarak Battle Royale alanında zirveye oynamaya başladı. İlk ayını henüz yeni dolduran oyunun ilk sezonu hâlâ devam ederken bugün yeni bir güncelleme yayınlandı.

Bahsi geçen bu yeni güncellemeyle birlikte yeni bir karakter, renk körü modunda geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve Razer Chroma özelleştirmeleri oyuna eklendi. Fakat güncellemeyle gelen bu yeniliklerin önüne perde çeken başka bir haber daha var.

Respawn, oyun içinde hileye başvuran 500.000'e yakın oyuncunun hesabını banladı. Hile konusunda son derece titiz davranan Respawn, oyuncular için yeni bir raporlama sistemini de oyuna dâhil etti ve gelecekteki güncellemelerde bu sistemin daha da geliştirileceğini duyurdu.

Tüm bunlara ek olarak oyuna eklenen Razer Chroma desteği, Chroma teknolojisi olan tüm Razer ürünlerinizi oyuna entegre etmenize olanak sağlayacak. Bu özelleştirme seçeneği sayesinde oyundaki birçok efekti, Razer ürünlerinizin aydınlatmalarıyla daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137