Samsung Max ile veri tasarrufu ve gizlilik koruması!

Samsung Max, kullanıcıların internette daha fazla gezinmesini ve bunu daha güvenli yapmasını hedef edinmiş durumda. Harcanan veri miktarını deneyime zarar vermeden düşürmeyi başaran uygulama internet tarayıcı veya diğer uygulamalar üzerinden erişilen web sayfalarını, fotoğrafları ve medyaları sıkıştırıyor. Bu sıkıştırma sonucu ekranınıza içerikler aynı şekilde gelirken, daha az megabayt harcayarak tasarruf ediyorsunuz. Ek olarak, fazla veri harcayan uygulamalara da dikkat çekilerek tüketimlerinin önüne geçme olanağı sağlanmakta.

Max, güvenli olmayan Wi-Fi ağları üzerinden gönderdiğiniz verileri şifreleme işlevine de sahip. İzleyici engelleme ve DNS maskeleme özellikleri ile ister mobil ağda ister ev ağında web erişimi daha güvenli hale getiriliyor.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın Opera Max servisinin yerine geçtiğini belirtelim. Yani hali hazırda Opera Max kullananlar otomatik olarak bu yeni uygulamaya geçirilecek. Uygulamayı Google Play Store üzerinden indirmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

(shiftdelete.net)