Silikon Vadisi'nin Ünlü Milyarderlerinin Öğrendikçe Garipseyeceğiniz Yaşam Tarzları

Ortaya çıkardıkları ürünlerle milyonlarca insana hizmet veren milyarderlerin nasıl hayat tarzlarına sahip olduklarını hiç merak ettiniz mi?

Silikon Vadisi'nin Ünlü Milyarderlerinin Öğrendikçe Garipseyeceğiniz Yaşam Tarzları

Birleşik Devletler’in Kaliforniya eyaletinde bulunan Silikon Vadisi, pek çok teknoloji ve internet devine ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle Silikon Vadisi’nin kalbince pek çok milyarder de bulunuyor. Jeff Bezos’dan Elon Musk’a, Mark Zuckerberg’den Jack Dorsey’ye kadar pek çok milyarderin kendine has yaşam alışkanlıkları bulunuyor. Bunlardan hangisinin daha tuhaf olduğuna siz karar vereceksiniz.

Twitter kurucusu ve CEO’su olan Jack Dorsey,fit denebilecek bir fiziğe sahip. Buna rağmen Dorsey, yaptığı açıklamalar ile herhangi bir spor salonuna gitmediğini ve kişisel antrenöre sahip olmadığını belirtti. Dorsey ile ilgili en ilginç nokta ise beslenme alışkanlığı ile ilgili. Hafta içi her gün yalnızca bir öğün yemek yiyen Dorsey, hafta sonu ise yemekten kaçınıyor. Buna karşın Dorsey gün içinde multivitamin ve C vitamini takviyesi aldığını belirtiyor.

21. yüzyılın en çok konuşulan iş insanlarından biri olan Elon Musk ise biraz daha ‘düzensiz’ yaşam alışkanlığına sahip. Musk, her sabah 7’de kalkıyor ve geceleri uyuyabilmek için ilaç aldığını belirtiyor. Temposunu yavaşlatmamak için kahvaltı öğününü çoğu zaman atladığını belirten Musk, en sevdiği içeceğin ise diyet kola olduğunu ve bazen günde 8 kere içtiğini belirtiyor. Haftada iki kez spor salonuna gittiği belirten Musk, Overwatch gibi video oyunlardan da fazlasıyla hoşlanıyor. Musk, zamanını en iyi şekilde değerlendirmek için günü 5 dakikalık periyotlara ayırdığını belirtiyor.

Apple CEO’su Tim Cook ise günü daha iyi bir şekilde değerlendirmek için her sabah 4’te uyanıyor. Sabah 5’te spor salonuna giderek günlük egzersizlerini tamamlayan Cook, gün içinde yürüyüş, bisiklet gibi farklı aktivitelerde de bulunuyor. Cook’un ortalama 7 saat uyuduğunu düşünürsek akşam 9 gibi yatağa girdiğini söyleyebiliriz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137