Torrent Kullanıcılarına Kötü Haber: MagnetDL Kapandı

Ünlü torrent indirme sitelerinden MagnetDL kapandı. Neden kapandığının açıklanmadığı internet sitesine giren kullanıcılar, bir veda mesajıyla karşılaşıyor.

Torrent Kullanıcılarına Kötü Haber: MagnetDL Kapandı

Torrent kullanıcıların, istedikleri verilere kolayca erişebildikleri, 7 yıldır hizmet veren MagnetDL kapandı. 2012 yılında kurulmuş olan MagnetDL, kullanıcılarına basit bir arayüzle hizmet veriyor, insanlar aradıklarını kolayca bulabiliyorlardı. Ünlü torrent servisinin neden kapatıldığı ise henüz bilinmiyor.

Kullanıcıların MagnetDL internet sitesine girmeleriyle birlikte onları karşılayan bir mesaj vardı. İşte MagnetDL tarafından paylaşılan o mesaj;

Paylaşılan mesajda "Magnet DL kapandı. Güzel geçen 7 senenin ardından sona gelmek üzücü. Düzenli ziyaretçilerimiz başta olmak üzere tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz." yazıyordu. 

MagnetDL, diğer torrent sitelerine oranla daha basit bir kullanım imkanı sunuyordu. İçerikler listeleniyor ve aradığınız içeriğe ulaştığınızda üzerine tıklamanız yetiyordu. MagnetDL içeriği, doğrudan torrent uygulamanıza yönlendiriyordu. Bu yüzden de kullanıcılar tarafından daima beğenilen bir platform olmuştu. Platformun kapanması, torrent kullanıcıları için üzücü bir durumdu.

Özellikle İngiltere gibi ülkelerde popüler olan bu torrent hizmetinin neden kapandığına dair net bir bilgi yok. Bilindiği üzere torrent indirmeler yasal değil. Bununla ilgili olarak acaba adli bir problemin mi yaşandığı bilinmiyor. MagnetDL kurucularından bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137