VPN servisi ararken karşımıza binlerce seçenek çıkabiliyor. En kaliteli servisleri bulmak ise ciddi anlamda vakit istiyor. Ayrıca güvenlik endişelerine de kapılabiliyor, tüm platformlarda kullanacağımız tek bir VPN uygulamasını bulmakta zorlanıyoruz. 

Ücretli VPN servisi olan VeePN, halihazırda Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi bölgelerde kullanılan yaygın bir ekosisteme sahip. Bu ülkelerde kullanılmasının en önemli tarafı sadece tüm içeriklere ulaşmayı mümkün kılması değil. VeePN, aynı zamanda diğer kullanıcıların VPN kullanıp kullanmadığınızı anlamasına engel oluyor.

Diğer taraftan VeePN’in yapımcıları, herhangi bir kullanıcının verisini kayıt altına almadıklarını da söylüyorlar. Panama’da bulunan firmanın yetkilileri, herhangi bir hukuki kuralın kullanıcı verilerini takip etmelerini sağlayamacağını söylüyorlar. 

iOS, Android, Windows uygulamalarıyla birlikte Chrome, Opera, Firefox gibi tarayıcılar için eklentileri bulunan VeePN, kararlı bir servis arayanlar için oldukça ideal. 

VeePN’in üc farklı ücretli servisi var. Aylık paket 30 gün geçerli kullanım süresiyle 10.99 dolara satılırken, yıllık paketi kısa süreliğine %47 indirimle 69.99 dolara alıcı buluyor. Bu paketi satın alırsanız aylık masraf 5,83 dolara gelmiş oluyor. VeePN’in şu an satışta olan en uygun paketi ise aylık 1,67 dolara denk düşen 5 yıllık paketi.