Twitter'da Yeni Politika! Snapchat'i Örnek Alacak

Twitter, etkileşimleri atırmak ve reklamlardan daha fazla gelir elde etmek için fotoğraf ve video yapısında büyük değişiklikler yapacak.

Twitter'da Yeni Politika! Snapchat'i Örnek Alacak

Birçok kullanıcı tarafından kullanılan popüler sosyal ağ Twitter'ın halihazırdakifotoğraf ve video paylaşım sisteminden pek memnun olmadığı ve bu özellikleri geliştirme konusunda plan yaptığı uzun bir süredir biliiyordu. CNBC'nin yaptığı habere göre, sosyal medya devi, video ve fotoğraf paylaşım sistemindeSnapchat'i örnek alan bir takım yenilikler getirmeyi düşünüyor.

Snapchat'te bulunan "Keşfet" bölümü gibi yeni bir özelliğin üzerinde yoğunlaşan sosyal medya devi Twitter, bu özellik sayesinde hem kullanıcıların daha fazla etkileşim almasını ve yapmasını, hem de fotoğtaf ve videolara yerleştireceği ufak reklamlarla daha fazla kazanç elde etmeyi planlıyor.

Twitter'ın getirmeyi planladığı yeni özelliğin Snapchat'te bulunan Keşfet kısmında olduğu gibi hikayelerin sonunda mı görüleceği yoksa bu bölüm için farklı bir fikir  mi uygulanacağı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte kullanıcılar her durumda daha fazla video ve fotoğraf görebilecek.

Ayrıca bunun yanı sıra Twitter kullanıcıları, fotoğraf ve video içeriklerine daha kolay ulaşabilecek ve bunu yaparken de daha fazla reklamla karşılaşacaklar. Son olarak CNBC'in haberine göre, sosyal emdya devi Twitter, bu özelliği bu yıl bitmeden kullanıcılara sunmak niyetinde.

(bolu724.net)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137