WhatsApp, 'Gelse de Kurtulsak' Dediğimiz Grup Davetiyesi Özelliğini Duyurdu

WhatsApp, kullanıcıların herkes tarafından bir gruba eklenmesinin önüne geçen grup davetiyesi özelliğini resmi olarak duyurdu.

WhatsApp, 'Gelse de Kurtulsak' Dediğimiz Grup Davetiyesi Özelliğini Duyurdu

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı Grup Sohbeti Davetiyeleri özelliğini nihayet resmi olarak duyurdu. Bu özellik ile birlikte WhatsApp’ta kimlerin sizi bir sohbet grubuna ekleyebileceğini ve kimlerin sizi bir sohbet grubuna eklemesi için davetiye göndermesi gerekeceğini belirleyebiliyorsunuz.

WhatsApp - Gizlilik - Gruplar adımlarını takip ederek ulaşabileceğiniz WhatsApp Grup Sohbeti Davetiyeleri özelliğinde karşınıza üç ayrı seçenek çıkıyor; hiç kimse, kişilerim ve herkes. Eğer hiç kimse seçeneğini seçerseniz, hiçbir WhatsApp kullanıcısı sizi bir WhatsApp grubuna ekleyemeyecek. Bunun yerine bir davetiye gönderecek.

Eğer kişilerim seçeneğini seçerseniz rehberinizde kayıtlı olan kişiler sizi herhangi bir davetiye gerektirmeksizin bir WhatsApp grubuna ekleyebilecek. Kayıtlı olmayan kişiler ise gruba eklemek için bir davetiye gönderecek. Son olarak herkes seçeneği, tüm WhatsApp kullanıcılarının sizi bir gruba eklemesine izin verecek.

WhatsApp, kullanıcıların spam gruplarından kurtuluşu anlamına gelen bu özellik için uzun bir süredir çalışıyordu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137