WhatsApp’a Karanlık Mod Özelliği Geliyor: İşte Örnek Ekran Görüntüleri

WhatsApp, beta uygulaması için yayınlanan son güncelleme ile karanlık mod kodlarını uygulamaya yeniden ekledi. Böylece uygulamanın karanlık modda nasıl görüneceği ortaya çıktı.

WhatsApp’a Karanlık Mod Özelliği Geliyor: İşte Örnek Ekran Görüntüleri

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın uygulama genelinde uygulanacak bir karanlık mod üzerinde çalıştığı bir sır değil. Şirket, geçmişte yayınladığı bir güncelleme ile ayarlar menüsünde geçerli olan bir karanlık modu uygulamanın beta sürüm kodlarına eklemişti ancak 2.19.123 sürümünde karanlık moda dahil tüm kodlar uygulamadan kaldırılmıştı.

WhatsApp, Android beta uygulamasının 2.19.139 sürümü ile karanlık mod kodlarını uygulamaya yeniden ekledi. Üstelik bu kez karanlık mod çağrılar, durumlar ve sohbetler ekranını da kapsıyor. Yine de özelliğin henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve beta kullanıcılarına dahi yayınlanmadığını hatırlatalım.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre WhatsApp, ekranı simsiyah hale getiren bir karanlık mod yerine koyu gri arka plan sağlayan bir karanlık mod geliştiriyor. Bu renk paleti, OLED ekranlı telefon sahiplerinin hoşuna gitmeyecek bir seçim. Kişi isimleri gibi metinler hala yeşil renkte görünüyor ancak özelliğin son hali yayınlandığında beyaz renkte olmaları bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137