Microsoft, Xbox Game Pass kullanıcılarına mayıs ayı içerisinde oldukça sağlam oyunlar sunmaya hazırlanıyor. Xbox konsollar için ücretli abonelik sistemi olan Game Pass’e mayıs ayı içerisinde eklenecek olan oyunlar arasında Wolfenstein 2: The New Colossus, Tacoma, Lego Batman 3, For the King, Surviving Mars ve çok daha fazlası bulunuyor.

Game Pass’de yerini alacak ve kullanıcılar için mayıs ayının yıldızı olacak olan ilk oyun 2 Mayıs’ta Wolfenstein 2 olacak. Aynı tarihte Game Pass’e eklenecek olan bir diğer oyun 1 Şubat 2019’da Xbox One için çıkan Wargroove olacak.

Bunlardan bir hafta sonra yani 9 Mayıs tarihinde bilim kurgu hayranı Xbox Game Pass kullanıcılarını sevindirecek olan Tacoma sisteme eklenecek. Yine aynı tarihte bir MMORPG oyunu olan Black Desert, platform kullanıcılarına sunulacak.

10 Mayıs’ta çıkacak olan rol yapma oyunu For the King, Game Pass abonelerine üç gün erken sunulacak. Oyun ayrıca Steam üzerinden 32 TL’ye de satın alınabiliyor. Mayıs ayının ortasında 16 Mayıs’ta oyunculara sunulacak olan diğer iki oyun ise The Surge ve Lego Batman 3.

Türkiye’de aylık ücreti 59 TL olan Microsoft hizmeti Game Pass, abonelerine bağımsız oyunlardan AAA oyunlara kadar oldukça geniş bir yelpazede 200’den fazla oyun sunuyor.