Dünyanın ritmini yakalayın 

Beden frekansının dünya frekansına uyumunun önemini aktaran Baran “Evrendeki enerji denizinde yüzen bizler; kendi frekansımızla tüm sistemi etkiliyor ve etkileniyoruz. Dünyanın frekansını ölçen bilim adamından ismini alan Schumann rezonansı bu bilgiye ışık tutmuştur.

Bütün dünyanın dengesi bir frekans boyutunda iken düşündüklerimizin dünyayı şekillendirdiğini de kabul etmeliyiz. Anne karnındaki bebek, annenin kalp ritmini duyması ile güvende olduğu sinyalini alıyor ve rahatlıyor. Bu durum doğduktan sonrada o frekansa özlem duymasına sebep oluyor.

Bebek büyüdükçe o frekans ritmini, shumann rezonansının ifade ettiği dünyanın kalp ritmi ile yakalıyor. O frekansta dengelenip rahatlıyor ve rahim ile toprak arasındaki enerjisel frekans bağı anlaşılır hale geliyor.

Açıklayıcı diğer bir örnek olarak ta, uzaya giden astronotların üç aydan sonra derin depresyona girmesinin gözlemlenmesi verilebilir. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, dünyanın frekansından uzaklaşmaları bedensel ve ruhsal derin etkiler oluşturuyor. “