Yaz sezonu düğün sezonu malumunuz. Düğünün sahibi olmasanız da davetli olarak katılmanın da bir sorumluluğu var. Kıyafet ve uygun makyaj seçimi biz kadınlar için oldukça önemli. Tercihlerinizle düğünün en güzel kadınlarından da olabilirsiniz en rüküşü de. Bu konudaki kritik önerilerimize dikkat edin. İşte yapılması ve yapılmaması gerekenler.

Elbise güvenli bir tercihtir

Muhteşem görünen pantolon, bluz ve ceket kombini yapmak sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz bir elbisenizi, topuklularla kombinleyerek ve rujunuzdan da yardım alarak mükemmel görünebilirsiniz.

Kısa eteklerden uzak durun

Uzun eteklerle, daha klasik ve şık bir görünüm yaratmanız mümkündür. Kısa etek giydiğinizde, gelin ile aynı fotoğraf karesinde yer alırsanız flaş gelinliği parlatırken bacaklarınızı da olduğundan daha koyu gösterecektir.

Koyu tonlarla dantel kombini tercih edilebilir

Açık renklerde dantel elbise giymeniz düğün için pek uygun bir seçim olmayacaktır. Payetli elbiseler yerine, koyu renkli dantel giyebilirsiniz ve dantelin içine zarif düz renk bir elbise tercih edebilirsiniz.

Siyah giymeniz problem olmayacaktır

Siyah, karanlık ve kasveti simgeleyen renkti bir zamanlar… Modern dünyada ise siyah günlük hayatımızda sıklıkla kullanılan bir renk ve bu renge sahip bir elbiseyi, düğünde büyük bir özgüven ile taşıyabilirsiniz.

Mutlaka küçük bir çantanız olsun

Büyük el çantaları ve omuz çantaları taşımak yerine daha sade ve küçük bir çanta veya clutch tercih edebilirsiniz.

Rahat topuklu bir ayakkabı tercih edin

Çok beğendiğiniz bir ayakkabıyı, satın aldığınız ve giydikten yarım saat sonra bu kararınızın bir hata olduğunu düşündüğünüz oluyor mu? Yanıtınız evet ise bütün gece dans edebileceğiniz rahat bir ayakkabı seçmelisiniz.

Asla beyaz giymeyin

Gelin, gelinlik konusunda beyaz dışında bir renk tercih etse bile bu sizin beyaz giymeniz için bir neden olamaz.