Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından birbirinden güzel İncesaz eserleri seslendirildi. Enstrümantal ve solo eserlerden oluşan konserle dinleyicilerin ruhları dinlendi, kulakların pası silindi.

Konservatuvar bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu konser öncesi açıklama yapan Fırat Üniversitesi Konservatuvar öğrencisi Emrah Çümendir, konserde emeği geçen Fırat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Cüneyt Özbek’e teşekkür ederek, “Umarım güzel bir çalışma olmuştur. 1 aylık bir emek sunduk. Bu çalışmada Cüneyt hocamın bayağı emeği var” dedi.

Fırat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Cüneyt Özbek ise, konsere çok az bir sürede hazırlandıklarını söyleyerek, “Değerli, yetenekli öğrencilerimizin sayesinde bu kısa süreli zamanı çok kısa sürede atlattık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunda sonra sistematik olarak bu konserlerimizi 2 ayda bir yapmayı planlıyoruz. Bu konuda bize destek olan Fırat Üniversitesi yöneticilerine, konservatuvarımız müdürüne, müdür yardımcılarına, Emrah hocamıza ve diğer konservatuvar öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.